poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

Lifestyle | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 23

EPISODE: 2

SYNOPSIS

Savršena uvertira za službeni početak proljeća stiže u vidu novih epizoda omiljene emisije iz svijeta interijera i uređenja doma. InDizajn, najdugovječniji domaći TV format ove tematike, s vama je od nedjelje, 19. ožujka! Prva i najdugovječnija domaća emisija iz svijeta dizajna i uređenja doma nakon kratke stanke u kojima su se snimale nove epizode, vraća se na male ekrane. Nova, 23. sezona, kreće u nedjelju, 19. ožujka, u prijepodnevnom terminu na programu RTL-a.
U novih 12 epizoda očekuju vas trendovi, informacije i inspiracija iz svijeta interijera i opremanja doma, kao i novi projekti koje je dizajnerica stvarala sa suradnicima iz svoga studija. Gledatelje također očekuju odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu. InDizajn tim predvođen Mirjanom Mikulec nastavlja s predstavljanjem zanimljivih projekata drugih arhitekata kao i životnih prostora koje su vlasnici sami uređivali. Tako će već u prvoj epizodi vrata svoga ugodnog i profinjenog doma otvoriti mlada hrvatska dizajnerica, a nakon toga uslijedit će i dizajnerske priče i trendovi iz susjedstva. Dizajnerica i njezina tv ekipa posjetili su Ljubljanu te snimili reportaže o dva atraktivna interijera, a u travnju se spremaju u Milano na najpoznatiji međunarodni sajam interijera, Salone del Mobile.

Photos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Fareed Zakaria GPS (2008)

    image
    Fareed Zakaria discusses foreign affairs and world events with government officials from around the world and other newsmakers.
  • Joel Osteen (1999)

    image
    Evangelist Joel Osteen hosts weekly religious services at his Lakewood Church in Houston.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.