poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Soap opera | Mexico

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 119

SYNOPSIS

Augusto obavijesti roditelje da u školi ima preprodavanja droge i da sumnja na mogućeg krivca. Pretraže Ulisesov ruksak i u njemu pronađu tablete. Sabrina ga optuži da joj je prodao drogu. Vittorio na to komentira da ne bi smjeli primati učenike iz siromašnih gradova. Francisca kaže Lupiti da će zamoliti dr. Saavedru za pomoć i uvjerava je da će riješiti Ulisesov problem.Solange, izvan sebe, pita Sabrinu koliko su joj platili da optuži Ulisesa da joj je prodavao drogu.Augusto tjera Ulisesa da prizna da je prodavao drogu i pobjesni kada vidi da ga to nije smelo.Solange kaže svojem ocu da je Ulises nevin, no Augusto joj odgovori da su Mercedes i Bruno napadnuti u dijelu grada u kojem živi Ulises, a i pronašli su tablete u njegovu ruksaku. Naređuje da odvedu Ulisesa u policijsku postaju, a Ulises kaže Solange da je to sve plan njezina oca. Drugi učenici nagovaraju Sabrinu da kaže istinu, a i Patricio je upita zašto ne kaže da Ulises nikada nije prodavao drogu. Betina kaže da joj nitko neće vjerovati jer je Ulises moralna osoba i će samo Federico i Lucio stati na Sabrininu stranu jer mrze Ulisesa.

Photos

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.