poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Soap opera | Mexico

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 107

SYNOPSIS

Gospodar kaže Valentini da zna da je Augusto otpustio Sebastiána i da već traži rješenje, no on to ne radi kako bi oni mogli biti sretni jer su ovdje kako bi ispunjavali njegove naredbe, a ne kako bi imali romansu. Već joj je poslao adresu na koju će joj vratiti prsten.Francisca objavljuje da odstupa s mjesta ravnateljice i da će Augusto biti novi ravnatelj. Profesori su šokirani i ne sviđa im se to jer Augusto ne zna ništa o nastavi.
Francisca kaže Lupiti da je ju je Augusto natjerao da dâ ostavku, no borit će se da dobije svoju školu i svoju kćer natrag, a izbace li Ulisesa, ona će platiti njegovu školarinu.
Valentina, bijesna, kaže Leónidasu da se mora smješkati pred Augustom, a ne podnosi ga. Leónidas kaže da je Augusto preuzeo mjesto ravnatelja jer sigurno ima nekakav posao na umu. Ovako će ga biti lakše razotkriti pa bi mu trebali čestitati i reći mu da će raditi što im kaže te to i učini.

Photos

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.