poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Soap opera | Mexico

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 103

SYNOPSIS

Francisca se šokira kada vidi Ulisesa kako spava pokraj Solange, no izađe ne rekavši ništa. Solange i Ulises su sretni jer im je oboma bilo prvi puta i obećaju jedno drugomu da će biti zajedno što god se dogodilo.Lupita ispituje Ulisesa zašto je tek ujutro došao kući. On joj kaže da je otišao u podrum škole potražiti Robertov leš. Nije ga pronašao pa je otišao k Solange, pomirili su se i vodili ljubav. Lupita mu kaže da ona nije kriva što je Augustova kći i da je najvažnije to što se vole jer će na kraju ljubav pobijediti.Augusto je ljut na Solange što je u zoru izlazila u vrt i traži objašnjenje od nje, a Solange mu odgovori da samo nije mogla spavati, no on joj kaže da je stražarima naređeno da pucaju na svakog stranca na posjedu.Francisca od Sebastiána traži objašnjenje zašto je dopustio tučnjavu između Ulisesa i Patricija, a nju nije obavijestio. Sebastián joj kaže da nije podržavao tučnjavu, ali je htio da se drži pravila kako ne bi ozlijedili jedan drugoga. Sada neće biti najbolji prijatelji, no neće se niti potući čim se vide. Kaže joj da će odgovarati za posljedice.

Photos

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.