poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

Soap opera | India

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 81

SYNOPSIS

Pripreme za Anćalino i Siddharthovo vjenčanje u punome su zamahu, a obitelji su na okupu. U međuvremenu, Ramakant pobjesni nakon što je primio pozivnicu za vjenčanje. Međutim, Rekha uspije nagovoriti Ramakanta da dopusti njoj i Ravikantu da prisustvuju vjenčanju. Svi su iznenađeni kada ih vide ondje, no ona govori Ćanćal da je njezina prava namjera bila doći kako bi spriječila vjenčanje. S druge strane, Sudip je smislio plan kako da se osveti Anćal, a Ćanćal pokušava naljutiti Siddhartha. Rekha joj govori neka to ne čini jer ona ima bolji plan kako omesti vjenčanje.
Shvativši da je Ajuš nesretan, Rekha odluči uvući i njega u svoj plan da spriječi vjenčanje. Savjetuje mu da prihvati sve i podsjeća ga da će i on, kao i Siddharth, uskoro zaboraviti Đaju i prihvatiti svoju pomajku. Ajuš se jako uzruja. S druge strane, Anćal je emotivna napuštajući svoju kuću te razmišlja o tome kako je ovo posljednji put kako iz te kuće odlazi kao kćer. Sljedeći put će se vratiti kao Siddharthova supruga i pomajka njegove djece! Rekhin plan s Ajušem je uspio. Ajuš odjednom nestane...

Photos

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.