poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

Soap opera | India

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 77

SYNOPSIS

Kao što se očekivalo, Ramakant vrijeđa Anćal. Optuži je da mu je oduzela sve dobro u njegovu životu, uključujući i Đajinu djecu. Anćal se slomi i sprema se otići, no ugleda Đajinu majku Bharati. Zamoli Ravikanta da je upozna s njom. On joj kaže kako to nema smisla jer Bharati ne govori niti išta razumije. Anćal odlazi k Bharati i priznaje joj da je odgovorna za Đajinu smrt. Objasni joj razloge zbog kojih se želi udati za Siddhartha. Želi se brinuti za djecu. Zamoli je za blagoslov i slomi se. Čudesno, Bharati počne pomicati ruku.
Bharati pomakne ruku i prisloni je na Anćalinu glavu i time joj daje blagoslov za udaju. Anćalinoj sreći nema kraja i ona se vraća u Pune. Hariman, Siddharth, Dhirađ i Lalita odlaze k Anćal nakon što im se cijeli dan nije javila. Anćal stiže i svima ispriča kako joj je Bharati dala blagoslov, no Lalita i ujna joj ne žele vjerovati...

Photos

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.