poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Soap opera | Mexico

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 82

SYNOPSIS

Sebastián, suznih očiju, govori Valentini da je sanjao da su starci i da je ona rekla da je za njihovu ljubav već kasno jer su mrtvi, no ona ga tješi govoreći da je to bio samo ružan san i da slobodno mogu živjeti svoju ljubav. Zagrle se i poljube.Augusto je bijesan, jer je Kameleon počinio još jednu pljačku. Kameleon bijesni na Sebastiána i Valentinu jer misli da su oni odgovorni za pljačku, no oni to poreknu. Kameleon im naredi da doznaju tko se pretvara da je on i da ga se riješe.
Sebastián Valentini daruje prsten, govori da je pripadao njegovoj majci i da se zakleo da će ga darovati ženi svoga života, a njoj ga daje jer je siguran da će njihova ljubav trajati zauvijek. Zagrle se, suznih očiju.Francisca govori Lupiti da je Pedro Cantú privlači i da misli na njega cijelo vrijeme. Zna da je to loše jer njezina kći zaslužuje poštovanje.

Photos

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.