poster

Ja sam tvoja sudbina

Main Teri Parchhain Hoon (2009)

Soap opera | India

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 57

SYNOPSIS

Anćal ne može prestati razmišljati o Dhirađevom prijedlogu - o tome da je posljednja šansa da vrate djecu ta da ona i Siddharth odu k Ramakantu i uvjere ga da se namjeravaju vjenčati. Ona je, međutim, protiv te ideje. Dhirađ ispriča Siddharthu da je predložio Anćal da odu zajedno u Mumbai kako bi vratili djecu, no Siddharth se naljuti jer ne želi da Anćal pati zbog njih. Ajuš, Đuhi i Saćin pokušaju nagovoriti Ramakanta da ih vrati njihovom ocu. Saćin mu kaže da mu, uz oca, nedostaje i njegova "učiteljica". Ramakant se zaprepasti čuvši to i naljuti se i okrivi Siddhartha da se koristi djecom za prikrivanje svoje veze s Anćal. Anćalin ujak i ujna planiraju Anćal putovanje u Gou kako bi se mogla odmoriti i početi život iznova. Anćal pristane na putovanje, no upravo tada nazove Saćin i moli je da dođe po njega jer će, u protivnom, ponovno pobjeći od kuće.
Anćal obeća Saćinu da će uskoro učiniti nešto za njih i vratiti ih njihovom ocu. U međuvremenu, Hariman, koji sve to više ne može podnositi, odluči poći u Mumbai i vratiti djecu. U međuvremenu, Saćin uvjeri Đuhi i Ajuša da će ih Anćal uskoro doći spasiti. Prisjeti se Đaje koja mu govori da samo pogleda u zvijezde bude li nešto trebao, a ona će mu to dati...

Photos

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.