poster

Hazreti Merjem, serija

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

Soap opera | India

Where to watch
Show not available in country
User rating: 7.1/10
(10 votes)

EPISODE: 1

SYNOPSIS

Anćal je mlada, vedra i lijepa djevojka koja studira dizajn. Stanuje kod rodbine u gradu Pune. Želi otputovati u SAD kako bi nastavila studij. Sutradan ima intervju u Mumbaiu. Đaja i Siddharth žive u sretnome braku i imaju troje djece. Đaji svekrva uvijek govori ružne riječi. Đajina mlađa sestrična udana je za Siddharthina mlađeg brata, te ni ona nije dobra prema Đaji. Đaja putuje u Mumbai kad i Anćal kako bi se sastala sa svojim roditeljima nakon mnogo godina.
Anćal mora stići u Mumbai do 13 sati, ali polazak njezina vlaka je otkazan. Odluči putovati autobusom i njezin prijatelj Sudip, koji je tajno zaljubljen u nju, odveze je na autobusnu postaju. No autobus se pokvari i ne može krenuti. Uzrujana Anćal upoznaje Đaju i njih dvije započnu razgovor. Đaja saznaje da je Anćalin autobus pokvaren i zbog toga kasni, te da bi ona mogla zakasniti na razgovor za dobivanje vize i time propustiti priliku za odlazak u SAD na studij dizajna. Đaja ponudi svoju kartu Anćal, jer njezin autobus upravo kreće, a Anćal njoj daje svoju kartu jer se Đaji ne žuri toliko da stigne u Mumbai...

Photos

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.