poster

Gradi(Ona)

Gradi(ONA) (2021)

Lifestyle | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 2

EPISODE: 5

SYNOPSIS

„Gradi(ONA) je lifestyle emisija, koja ruši stereotipe o ženama majstorima i iz emisije u emisiju educira, inspirira i zabavlja. Koncept emisije kakvu gledatelji do sada nisu imali prilike vidjeti na malim ekranima bavi se uređenjem interijera, a zbog neobičnog pristupa temi, neke bi čak mogla potaknuti i na renovaciju koju uopće nisu planirali. Što kad stvari na gradilištu krenu po zlu? Kako doskočiti propustima u ranijoj gradnji? Kako planirati i na što pritom paziti? Kako opremiti prostor i na čemu nikako ne štedjet? Nakon što je u prvoj sezoni Ana-Marija Percaić uredila vikendicu na Plešivici, u drugoj stan u centru, na red je došao i objekt njezina tate Franje, koji u Velikoj Gorici, blizu aerodroma Pleso, ima komad zemljišta. Ondje si je Franjo 'sklepao' kućicu u kojoj nitko nije boravio 30-ak godina, no zato će njegova kći sve promijeniti.

Photos

Gradi(Ona)Gradi(Ona)

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Live at the Apollo (2004)

    image
    British stand up comedy show
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
  • Bad Education (2012)

    image
    A comedy series about a teacher who is a bigger kid than the kids he teaches.
  • My Family (2000)

    image
    British comedy series about the Harper family. Father Ben is a dentist who'd like to see his children move out of the house as soon as possible because all he...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.