poster

Kumovi

Kumovi (2022)

Comedy, Crime, Drama, Romantic | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

SEASON: 1

EPISODE: 27

SYNOPSIS

U namjeri da prijavi sina Aljošu, Stipana privremeno zaustavi srce, a Vinko shvati da će ga on morati uvjeriti da odustane, jer ne želi izgubiti novac od jamčevine. Teška srca ponudi ocu dogovor - on će dovući Aljošu na pumpu.
Policija unakrsno ispituje Vesnu i Anđelu o sukobu na štandu, a nijedna od njih, naravno, ne priznaje krivnju. Na kraju obje dobiju kaznu za remećenje javnog reda i mira, a Vesna okreće ljutnju na Aljošu i on opet mora spavati vani. Budi ga Vinko s ultimatumom - ili zatvor ili će raditi s njim na pumpi.
Martin shvaća da nema dovoljno novca na kartici da plati večeru na kojoj je mislio zaprositi Matiju, ali je sve otišlo ukrivo. U pomoć zove sestru Lucu, a Janko koristi priliku i ponudi Luci da je on odveze Miličinim autom koji zajedno izvlače iz blata. Milici nije drago kad ih vidi skupa, ali joj ujutro sine ideja za osvetu i zove Laru nudeći joj posao.
Ucijenjen prijetnjom zatvor ili pumpa, Aljoša odlazi raditi na pumpu. Uvjeren je da će biti direktor i dijeliti stol s Vinkom, no shvati da će biti običan radnik poput Josipa.

Photos

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • The Sopranos (1999)

    image
    An innovative look at the life of fictional Mafia Capo Tony Soprano, this serial is presented largely first person, but additional perspective is conveyed by the...
  • NCIS: LA (2009)

    image
    The Naval Criminal Investigation Service's Office of Special Projects takes on the undercover work and the hard to crack cases in LA. Key agents are G. Callen and...
  • Murdoch Mysteries (2008)

    image
    In the late 1890s, police Inspector William Murdoch takes a new, more scientific approach to solving crimes. Assisted by coroner Dr. Julia Ogden and Constable...
  • Father Brown (2013)

    image
    Series inspired by the stories of GK Chesterton; a Catholic priest has a knack for solving mysteries in his English village.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.