poster

Vrijeme je za jazz

Vrijeme je za jazz

Music | Croatia
Director: Tvrtko Grgić

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Prikazujemo snimku koncerta Jazz orkestra HRT-a i Brune Matić, pod ravnanjem Mirona Hausera, iz kina Studentskog centra.
Nakon više napisanih kompozicija i suradnji s Jazz orkestrom HRT-a, zagrebačka bubnjarica Bruna Matić predstavlja novi projekt NOISE - suitu koja govori o buci koja nas svakodnevno okružuje.
Buka prometa, radova, kaos svakodnevnog života, reklame kojima smo bombardirani, misli na koje ne možemo utjecati te ostali neželjeni sadržaji stvaraju kakofoniju koju ne možemo izbjeći, dok je onečišćenje bukom postalo sastavni dio života u gradu ostavljajući ozbiljne posljedice na čovjekovo mentalno i fizičko zdravlje. Ova kombinacija jazza i elektroničke glazbe predstavlja Brunu Matić u novome svjetlu, istražujući nove putove jazza u 21. stoljeću, dok nas narativni sadržaj djela vodi kroz priču o životu u modernom svijetu.

Photos

Vrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazzVrijeme je za jazz

Reviews


No reviews

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.