poster

Život ispočetka

Život ispočetka

Documentary | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Radi se o društveno angažovanoj kampanji u nikad aktuelnijem trenutku u javnosti. Za razliku od drugih emisija koje se bave porodičnim nasiljem ovaj serijal se bavi ženama koje su uspešno prevazišle taj problem.
U svakoj epizodi dokumentarno se obrađuje autentičan primer koji je tipičan za jednu grupu problema. Istinite priče služe kao ohrabrenje za žene u sličnim okolnostima, ali i pomaže kao vodič za finansijsko osamostaljivanje tih žena.
Složena i dinamična vizuelno-dramaturška struktura koja nije neosnovana i komplikovana - nejasna, već koristi montažna sredstva koja se obraćaju publici u duhu vremena medijske svakidašnjice, a koju najšira publika razume.
Znalački i profesionalno su vizuelizovane emocije i psihološko stanje žrtava, tako što se u opisnim scenama rekonstrukcije konkretnih preživljenih događaja upečatljivo stilizuju, ali ne banalizuju simboli nasilja.
Svaka pojedinačna priča je lična karta žrtava nasilja, ali i uopštio društveni problem kroz naraciju koju predstavljaju predstavnici struke i zvaničnih institucija.

Photos

Život ispočetkaŽivot ispočetka

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • China Uncovered

    image
  • Shed and Buried (2015)

    image
    Motorcycle fanatic Henry Cole and his friend Sam Lovegrove travel across the UK in search of automotive bargains they can restore in their workshop and sell on...
  • Documentary

    image
    Open up your world with RTD's original films, docu-series, insightful articles, and stunning 360° videos.
  • Wheeler Dealers (2003)

    image
    The hosts team up to find and flip serviceable used classic cars. Mike scours the Internet and local trade rags for bargain-priced modern classics needing...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.