poster

MI PECADO

MI PECADO (2009)

Soap opera | Mexico
Director: Jorge Fons

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

EPISODE: 101

SYNOPSIS

Jícamo i njegova banda nagovore Carmela da nazove Teresu kako bi im dala novac koji je Fidel zadržao za sebe. Djevojka nađe svežnjeve novčanica koje je Carmelo sakrio i, nakon što je dala dio, ostatak novca stavi sa strane kako bi sebi nadoknadila što joj je brat ukrao. Odvjetnik Ordorica i Justinina obitelj veoma su zabrinuti jer ne mogu nigdje pronaći Justinu. Na Rosarijino navaljivanje bilježnik će pročitati Paulinovu oporuku. Josué stiže, a Rosario ga vrijeđa. Lucrecia govori da on ima pravo na sve što mu je otac ostavio. Rosario odlazi bijesna, a Josué kaže kako ne želi ništa Paulinovo. Poslije ljutita žena sazna da joj suprug nije ostavio ništa osim onoga što već posjeduje. Carmelo traži da mu Teresa da novac, no ona to odbije. Poslije dok se ona penje ljestvama, dolazi Carmelo i zatrese ih. Ona vrišti, ali Carmelo ne prestaje sve dok Teresa ne padne na tlo bez svijesti.

Photos

Moj grijeh 01Moj grijeh 02Moj grijeh 03Moj grijeh 04Moj grijeh 05Moj grijeh 06Moj grijeh 07Moj grijeh 08Moj grijeh 09Moj grijeh 10Moj grijeh 11Moj grijeh 12Moj grijeh 13Moj grijeh 14Moj grijeh 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.