poster

Premijera Vikend specijal

Premijera (2020)

Entertainment | Serbia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 8.1/10
(8 votes)

SYNOPSIS

Kolažna emisija koja će svakog radnog dana na određeni način prikazati živote poznatih. U Premijeri ćete imati priliku zaviriti u domove naših poznatih, prvi ćete saznati gdje su i što rade, ali i njihove najintimnije ispovijesti. Bit ćemo prvi koji će pohoditi sva gradska događanja, pratiti ona poznata.
Najgledaniji kratki format o slavnima, premijerna emisija već dvije godine ruši rekorde gledanosti, a premijerne kamere uvijek su na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ekipa emisije pripremila je pravo iznenađenje za vjernu publiku - posebno izdanje koje ne smijete propustiti.
Posebno izdanje sadržavat će najzanimljivije ličnosti, priče i teme koje su ostavile utjecaj tog tjedna.
- Pokušat ćemo svaki tjedan u udarnoj sati rekapitulirati sve što se događalo tijekom tjedna, ali osim toga, aktualne teme koje su uzburkale sve strasti proći će i udarni skener, rekao je urednik i voditelj emisije Ognjen Nestorović.
Ognjen Nestorović i Tijana Prica za vas će sažeti najaktualnije priče koje su obilježile protekli tjedan. Bavit će se ekskluzivnim pričama, intervjuima s crnogorskog primorja, ali i popularnim trendovima kojima je javnost zaokupljena, kao i svim događanjima u regiji.

Photos

Premijera Vikend specijalPremijera Vikend specijalPremijera Vikend specijalPremijera Vikend specijal

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • This Morning (1988)

    image
    A mix of celebrity interviews, showbiz news, topical discussion, competitions, health, and more.
  • Pointless (2009)

    image
    A twist on the classic quiz show formula, contestants search through the depths of their knowledge in an attempt to score as few points as possible.
  • Pointless Celebrities (2010)

    image
    Celebrities try to find the most obscure answers to win money for their chosen charities.
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.