poster

After You've Gone

After You've Gone (2007)

Comedy | UK
Director: Ed Bye, Tony Dow

Where to watch
Show not available in country
Rating: 6.8/10
User rating: 10/10
(2 votes)

Number of episodes: 8

Synopsis:

Kad je bivša žena Jimmyja Venablesa odlučila poći u Afriku na volontersku misiju, Jimmy, koji je dotad djecu viđao samo vikendom i vjerujući kako je to kratko putovanje, olako pristaje brinuti se za njihovo dvoje tinejdžera uz pomoć bivše punice, ohole i nametljive Diane. Tako je Jimmy Venables valjda jedini muškarac u Britaniji koji se razveo od žene da bi završio kod bivše punice, a to je i osnovni zaplet BBC-jeve serije "Otkad si otišla" čiju treću sezonu HTV upravo počinje emitirati. Jimmy je šokiran spoznajom da će ostatak života provesti s Dianom, ali ipak je spreman biti pravi otac i preuzima brigu o domaćinstvu. No, ma kako mu dobre namjere bile, trpi njegov posao, trpi njegov društveni život, trpi i sam Jimmy. Molly i Alex se, pak, bore za veću slobodu, Diana se bori da stekne nadzor nad obitelji, a Jimmy se samo bori. U jednoj će epizodi Jimmy pokazivati muškost kupnjom motora, Molly i Alex počet će izlaziti s bratom i sestrom, Diana susreće staru ljubav, Molly će se upisati u celibatsku grupu (ali samo zato što joj se sviđa jedan njezin član) i tako u nedogled idu Jimmyjeve zgode i nezgode koje je u Velikoj Britaniji dosad pratilo četiri milijuna gledatelja i čiji je autor Fred Barron pobjegao iz SAD-a u Englesku zato što mu ondje nitko nije htio prihvatiti scenarij popularne humoristične serije "Moja obitelj".

RECOMMENDATIONS
  • Danger Force (2020)

    image
    Captain Man has a new crew of superhero sidekicks - Danger Force. Captain Man and Schwoz create a fake school to train the kids to harness their uncontrollable...
  • Only Fools and Horses (1981)

    image
    Hugely successful British comedy about of two streetwise London brothers: Del (Derek) and Rodney Trotter. In early years they shared their council flat with...
  • Totally Insane Guinness World Records (2012)

    image
    Matt Edmondson writes and narrates entertaining Guinness World Records and characters who set them.
  • Secret Life of Boys (2015)

    image
    Ginger moves from her home in Sydney into the Hughes house, full of boys! Ginger learns how to fit in and how to live the summer with all the boys.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.