Synopsis:

Reality serija 'Restauratori' i u četvrtoj sezoni prati zanimljive projekte kojima se bave majstori obnove i popravljanja vintage predmeta koji im pristižu iz svih dijelova SAD-a. Glavni akteri su vlasnik i zaposlenici tvrtke 'Rickove restauracije' iz Las Vegasa, koji spremno prihvaćaju svaki izazov kako bi starim i uništenim predmetima vratili stari sjaj. Vlasnik radionice, Rick Dale, stručnjak je u restauriranju s 30-godišnjim iskustvom koji je svoju karijeru izgradio na ljubavi prema svojem poslu i jedinstvenoj vještini kojom hrđave i oronule predmete može transformirati u naizgled nove proizvode kojima nakon restauracije višestruko poraste vrijednost. Svoj prvi projekt odradio je sa samo 9 godina, kad je uredio stari bicikl koji mu je poklonio otac. Sa svojim otkačenim timom, od kojih su mnogi ujedno i članovi njegove obitelji, dosad je restaurirao različite predmete, od džuboksa i igračaka do oružja i zahrđalih vozila, a u četvrtoj sezoni reality serije očekuju ih novi izazovi! Rick i njegov tim tako će restaurirati golemi sef u obliku topovske kugle iz 1920-ih, taksimetar ih 1950-ih, perilicu za rublje iz 1930-ih, stari policijski telefon njujorške policije, ali i automat za žvakače gume iz 19. stoljeća! Svoju stručnost tim će također demonstrirati restauracijom različitih vozila – od Honde ATC iz 1972. godine i automobilom na pedale od 50-ih godina prošlog stoljeća, do motocikla BMW s bočnom prikolicom i dječjeg automobila Kidillac. Hoće li tim 'Rickovih restauracija' i u ovoj sezoni dovesti do savršenstva svaki predmet s kojim će se susresti u svojoj radionici?

RECOMMENDATIONS
  • Dr. Oakley, Yukon Vet (2014)

    image
    Every day is a unique challenge for Dr. Michelle Oakley, the only all-species vet for hundreds of miles in the Yukon. Whether wrestling bison, tracking ibex in...
  • Motorway Patrol (1999)

    image
    Documentary following members of the New Zealand highway patrol as they witness the best and worst behaviour on the nation's busiest motorway.
  • Bitchin' Rides (2014)

    image
    Dave Kindig, owner and operator of Kindig-It Design turns out one-of-a-kind vehicles for his demanding (and sometimes famous) clientele. Working on all types and...
  • James Martin's Saturday Morning (2017)

    image
    Saturday Morning with James Martin kick starts the weekend, with the popular chef cooking great recipes and entertaining guests at his own home.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.