Philips Neo Pix 750

Monday 16 September 2024 18:36

Philips navodi zvuk kao ključnu prodajnu točku za NeoPix 750, tvrdeći da će njegovi dvostruki stereo zvučnici od 7 W i “super tihi” sustav ventilatora isporučiti surround zvuk koji ispunjava prostoriju i koji je za nijansu bolji od konkurentskih ponuda. Živi bili pa vidjeli !
Piše: Darko Brlečić
Po neslužbenim navodima: može očekivati ​​na projektoru da posjeduje ,  HDMI, USB A, USB C i 3.5 audioizlazne veze tako da je moguće priključiti zasebni zvučni sustav ako je potrebno.
Jedan LED izvor svjetla LCD jedinice može isporučiti FHD sliku od 120 inča s omjerom kontrasta 3000:1 i maksimalnom svjetlinom od 700 lumena.
Razina svjetline znači da bi se trebao koristiti u normalno osvijetljenim prostorijama, iako ćete najbolje rezultate dobiti gledajući u mraku. Philips tvrdi da će LED ponuditi najmanje 30.000 sati gledanja.
Kao i njegova braća i sestre, NeoPix 750 bi trebao raditi na LuminOS-u temeljenom na Androidu, koji podržava većinu glavnih aplikacija za streaming uključujući Disney+, Prime Video i Apple TV. Međutim, poput gotovo svih pristupačnih projektora koje smo nedavno vidjeli, Netflix i mnoge britanske aplikacije za nadoknadu, uključujući Freely, nisu podržane. Stoga ćete vjerojatno morati priložiti stick za strujanje ako im želite pristupiti.
Kao i svi 2024 NeoPix projektori, 750 ima korekciju trapezoidnog iskrivljenja i podešavanje u četiri kuta, što bi ga trebalo učiniti relativno lakim za postavljanje, čak i ako nije postavljen izravno ispred područja na koje projicira. Kako će sve to funkcionirati ovisi da li će domaći zastupnik imati petlje za nabavku ovog zanimljivog projektora.
Post Philips Neo Pix 750 je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

More

Last News:

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.