Lil, Lil, krokodil: Potencijalna nova obiteljska hit komedija

Tuesday 5 July 2022 07:36

Nedostaje vam malo dobre zabave, pjesme i smijeha?
Ne brinite, uskoro dolazi glas koji će šokirati svijet. I to ne od bilo koga već od krokodila. Da, dobro ste pročitali.
Ove godine u kina nam dolazi uzbudljiva komedija Lil, Lil, krokodil koja će sigurno zainteresirati obitelj i najmlađe. Priča se temelji na istoimenoj dječjoj knjizi autora Bernarda Wabera iz 1965. godine koja prati život krokodila Lila. On živi u New Yorku, u ulici East 88th Street, te unatoč svojoj dobroti i druželjubivosti još uvijek nailazi na odbijanje pojedinaca. Pa kako i ne bi, on je krokodil. Međutim, njegove glasovne sposobnosti nadilaze sve granice i to je ono što će ga “nositi” kroz film.
Upravo to nam i prikazuje i prvi trailer filma u kojem je glavni junak, krokodil Lil, kreiran pomoću CGI animacije. Njemu će glas posuditi planetarno popularni kanadski pjevač Shawn Mendes. U njegovim uzbudljivim avanturama pridružit će mu se već dobro poznata lica Hollywooda, Constance Wu (Prevarantice s Wall Streeta, Suludo bogati Azijci) i Javier Bardem (Skyfall,Nema zemlje za starce, Voleći Pabla). Nikako ne treba izostaviti mladog Winslowa Fegleya te Scoota McNairyja i Bretta Gelmana. Mladu i onu malo stariju publiku očekuje film u sinkroniziranoj verziji, uključujući i sve pjesme koje će se pojaviti u filmu. Izvrsno, zar ne?
Za režiju se pobrinuo dvojac Josh Gordon i Will Speck koji je već ranije surađivao na projektima Ludi Božić u uredu, The Switch, Hit-Monkey i Cavemen. Scenarij na temelju knjige potpisuje Will Davies koji ima bogato iskustvo radeći na uspješnicama kao što su Mačak u čizmama, Kako izdresirati zmaja te serijal Johnny English s Rowanom Atkinsonom. Prema tome, zabava i smijeh su zagarantirani uz ovaj film. A tko zna, možda zajedno i zapjevate s Lilom, Lilom, krokodilom.
Temeljeno na književnom serijalu Bernarda Wabera, Lil, Lil, krokodil je igrana glazbena komedija koja će oživjeti ovog omiljenog lika i predstaviti ga novoj, globalnoj publici. U glavnim ulogama su Javier Bardem kao “Hector P. Valenti,” Constance Wu, Winslow Fegley i Scoot McNairy kao  “obitelj Primm” i Brett Gelman kao “gospodin Grumps”, a voljenom raspjevanom krokodilu Lilu glas će posuditi glazbenik Shawn Mendes.

More

Last News:

News provider

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.