poster

THE KEY TO SEX

THE KEY TO SEX (1999)

Comedy | United States
Director: John Quinn

Where to watch
Show not available in country
Rating: 4.8/10

SYNOPSIS

Ključ zaista može biti čarobna riječ, predstavljati ulazak u nešto novo, neočekivano i nadasve zanimljivo... Česte su konstrukcije poput: ključ do uspjeha, sreće, raznoraznih zadovoljstava. U ovom slučaju, mladić naizgled najobičnijim ključem otvara vrata u novi, bolji život.

Kad slavni producent ode iz grada, pouzdanom asistentu Simonu, ujedno talentiranom scenaristu, ostavlja kuću na čuvanje. Iako mu striktno zabrani posjete, zabave i puštanja ikoga na veličanstveni posjed, na kraju ispadne kako svi imaju ključ od njegove kuće i ne ustručavaju se iskoristiti ga. Simon u posjet poziva svoju veliku ljubav - recepcionarku Carrie, koja je zaljubljena u oženjenog muškarca, koji se mota i oko predivne producentice Tine. Kad zanosne djevojke shvate kako ih njihov oženjeni ljubavnik laže i iskorištava, jadikuju i plaču na Simonovu ramenu. Kakav bi on to muškarac bio kad ne bi utješio prekrasne djevojke, pružio im mnogo zadovoljstva, a u konačnici izvukao korist iz cijele situacije?! Naime, Simon naposljetku proda scenarij Tini i istinski se zaljubi.

Reviews


No reviews

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.