Az epizódok száma: 23

Tartalom ismertető:

Ponovno prikazujemo petu sezonu "Sutkinje Amy", serije koja se temelji na životnoj priči majke glavne glumice Amy Brenneman, a povezuje tri generacije žena koje zajedno žive i suočavaju se s privatnim i profesionalnim izazovima u životu. Podsjetimo se: bivša odvjetnica u New Yorku i rastavljena, samohrana majka vraća se u svoj rodni grad gdje postaje sutkinja prvo na Obiteljskom sudu, a zatim, nakon četiri godine na Kaznenom sudu. Sutkinja Amy Gray i njezina mlada kći useljavaju se k Amynoj tvrdoglavoj majci Maxine. Amy pokušava ponovno uspostaviti dobre odnose s osobama koje je ostavila iza sebe kad se odselila u veliki grad: rođakom Kyleom, te starijim bratom Peterom i njegovom ženom Gillian.

AJáNLáSOK
  • Nyomtalanul (2002)

    image
    Az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó FBI-ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Hatalmas a versenyfutás az idővel, a tapasztalatok...
  • Alicia új élete (2021)

    image
    Alicia Montiel újságíró férjének és három gyermekének él. Amikor férje elnyeri a nemzet újságírója elismerést, Aliciának magától értetődő, hogy együtt ünnepeli...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.