Tartalom ismertető:

Uz stotine novih slučajeva svakog mjeseca, od zečeva sa slomljenim nogama do pasa koji boluju od karcinoma, klinika ' Fitzpatrick Referrals' jedna je od najvećih i najboljih veterinarskih klinika na svijetu u kojoj svaki hitni slučaj ima duboko ljudski podtekst. Strastveni kirurg Noel Fitzpatrick vodi tim od stotinu medicinskih sestara, fizioterapeuta i hidroterapeuta, a razina njege, odnosno nekoliko operacijskih sala, rehabilitacijski bazen i odjel za radiologiju, zadovoljila bi i ljudske pacijente. Serija 'Superveterinar' nekoliko mjeseci prati Noela i njegov tim: od francuskih buldoga koje uče ponovno hodati do psa kojem su u nogu ugradili metalne šipke, ova serija prepuna je neobičnih veterinarskih slučajeva i sretnih vlasnika kojima su rekli da za njihove ljubimce više nema nade.

AJáNLáSOK
  • Hal a tortán (2008)

    image
    A "Hal a tortán" című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a "tökéletes házigazda" és a...
  • Nitro Circus

    image
    Reality series featuring pranks, dares and outrageous stunts.
  • Punkt 8 (2022)

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.