RH kina u listopadu: Od Venoma do Aleksi – hitovi, krimići, horori, glazbeni, magickići, domaći

2018. szeptember 25., kedd 18:58

Za listopad hrvatski kino-prikazivači pripremili su 13 novih filmskih naslova, a slijedom mjesečnog početka prikazivanja radi se o ovim filmovima.
„Kuća magičnog sata“ uzbudljiva je fantazija koju potpisuje Eli Roth, s Jackom Blackom i Cate Blanchett u glavnim ulogama.
„Filozofija ubojstva“ triler je u kojem glume Guy Pearce, kao osumnjičeni za ubojstvo tinejdžerice, i Pierce Brosnan kao policijski istražitelj.
„Zvijezda je rođena“ nova je prilagodba klasične priče o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na kraju karijere i mlade glazbenicu u usponu, u interpretaciji Bradleyja Coopera, koji je napisao scenarij, potpisuje režiju, a u filmu glumi i pjeva, i višestruko nagrađivane glazbene zvijezde, Lady
Gage, kojoj je ovo prva velika filmska uloga.
„Venom“ je uzbudljiva ZF pustolovna akcijska priča o jednom od Marvelovih junaka, Venomu, s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi.
Misteriozni triler „Teška vremena u motelu El Royale“ režirao je Drew Goddard, scenarist hita „Marsovac“, a u filmu nastupa glumačka ekipa predvođena Jeffom Bridgesom, Dakotom Johnson i Chrisom Hemsworthom.
„Vili Kočnica“ simpatični je crtić, sinkroniziran na hrvatski, o zgodama žutog taksija.
Damien Chazelle, dobitnik „Oscara“ za popularni film „La La Land“, redatelj je biografske priče „Prvi čovjek“, o Neilu Armstrongu, čovjeku koji je prvi
u povijesti čovječanstva kročio na Mjesec, s Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi.
Mark Wahlberg junak je akcijskog krimića „22 milje“, a Omar Sy je pariški policajac, odrastao u četvrti Belleville, koji odlazi u Miami kako bi istražio smrt najboljeg prijatelja, u kriminalističkoj komediji „Svi putevi vode u Miami“.
Nova Disneyjeva uspješnica je animirano-igrani „Christopher Robin“ u kojem naslovnu ulogu tumači Ewan McGregor.
„Park užasa“ je horor koji se događa na Noć vještica u zabavnom-horor tematskom parku kojim hara ubojica.
„Aleksi“ je prvi dugometražni igrani film Barbare Vekarić, snimljen u hrvatsko-srpskoj produkciji, s Tihanom Lazović u glavnoj ulozi.
Posljednja listopadska kino-premijera bit će akcija „Hunter Killer“ s Gerardom Butlerom i Garyjem Oldmanom u glavnim ulogama.
U Zagrepčanima omiljenom, kultnom kinu „Europa“, u listopadu, osim redovnog programa izabranih europskih i svjetskih filmova, održat će se popularni 25. Tjedan češkog i slovačkog filma. (Damir Demonja)

Több

Hírszolgáltató

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.