Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

2024. április 11., csütörtök 23:35

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi službeni trailer i poster za SF seriju Dark Matter, adaptaciju istoimenog i ujedno najprodavanijeg romana Blakea Croucha. Showrunner, scenarist i izvršni producent serije je Crouch (Wayward Pines, Good Behavior), iz čega možemo zaključiti kako će se raditi o prilično vjernoj adaptaciji. Ostale izvršne producente čine Matt Tolmach i David Manpearl za Matt Tolmach Productions, Don Kurt, Jakob Verbruggen i Joel Edgerton. Redatelji su Verbruggen, Celine Held, Logan George, Roxann Dawson i Alik Sakharov.
Hvaljen kao jedan od najboljih SF romana desetljeća, Dark Matter priča je o putu kojim niste krenuli. Serija prati Jasona Dessena, fizičara, profesora i obiteljskog čovjeka koji je — jedne noći dok je hodao kući ulicama Chicaga — otet u alternativnu verziju svog života. Čudo se brzo pretvara u noćnu moru kada se pokuša vratiti u svoju stvarnost usred zadivljujućeg krajolika života koje je mogao živjeti. U ovom labirintu stvarnosti, on kreće na mučno putovanje kako bi se vratio svojoj pravoj obitelji i spasio je od najstrašnijeg, nepobjedivog neprijatelja kojeg možete zamisliti: samog sebe.
Glavne uloge tumače Joel Edgerton (It Comes at Night), Jennifer Connelly (Top Gun: Maverick), Alice Braga (Queen of the South), Jimmi Simpson (House of Cards), Oakes Fegley (The Fabelmans), Dayo Okeniyi (Shades of Blue) i Amanda Brugel (The Handmaid’s Tale).
Serija Dark Matter se sastoji od ukupno devet epizoda, od kojih prve dvije premijerno stižu na Apple TV Plus 08. svibnja.
The post Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter! appeared first on Inverzija.

Több

Hírszolgáltató

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.