Mjesto sjećanja Vukovar

Mjesto sjećanja: Vukovar (2015)

dokumentum | Horvátország
Rendező: Veljko Bulajić

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Értékelés: 7.4/10

TARTALOM ISMERTETő

Dokumentarni film scenarista i redatelja Veljka Bulajića "Mjesto sjećanja Vukovar" govori o jednoj od najvećih ratnih tragedija suvremenoga doba, a autor je, kako je sam rekao, filmom želio odati počast svima koji su branili Vukovar i prikazati njihovu žrtvu svijetu.
Mnogo je priča o Vukovaru ispričano i mnogo ih je još neispričanih. Ne čudi zato želja velikoga filmskog majstora da ugradi svoj doprinos neizbrisivosti sjećanja Grada Heroja. U filmu govore branitelji, stradalnici i žrtve vukovarske tragedije dijeleći s nama osobna iskustva i pogled na događaje s odmakom od dvadesetak godina. Neki su od njih prvi put pred kamerama.
Film je sniman dvije godine. Nastao je u koprodukciji Hrvatske radiotelevizije, Aleks produkcije i HVIDRA-e te u suradnji s Ministarstvom branitelja Republike Hrvatske.

Fényképek

Mjesto sjećanja VukovarMjesto sjećanja VukovarMjesto sjećanja VukovarMjesto sjećanja VukovarMjesto sjećanja VukovarMjesto sjećanja VukovarMjesto sjećanja VukovarMjesto sjećanja Vukovar

Kritikak


Nincs vélemény

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.