poster

Policijska urota

A CASE OF A DEADLY FORCE (1988)

Rendező: Michael Miller

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 6/10

TARTALOM ISMERTETő

Policijska patrola ima dojavu o pljački trgovine. S njima su i dvojica reportera koji žele zabilježiti autentičnu policijsku priču. Kad maskirani pljačkaši istrče iz trgovine, dočeka ih policijska zasjeda. Jedan od ubijenih je Bowden. Ustrijeljen je dok je, navodno, ulazio u automobil. U policijskom izvještaju navedeno je da se radilo o jednom od pljačkaša, te da je bio naoružan. Pištolj je nađen nekoliko metara dalje.
Pat Bowden (L. Toussaint), supruga ubijenoga, zna da njezin muž nije bio poljačkaš i da nije imao pištolj, no njezina je riječ preslaba protiv policijskog izvještaja. Želi podići tužbu, no nijedan odvjetnik ne želi preuzeti slučaj. Jedini tko pristaje je odvjetnik Lawrence O'Donnell (R. Crenna), odvjetnik koji je nekad i sam bio policajac, i koji vodi odvjetničku kancelariju u kojoj rade njegova djeca, četiri sina i kći. Glavni mu je pomoćnik najstariji sin, Michel (J. Shea)...

Ovaj je slučaj zabilježen u američkim policijskim analima kao slučaj pravedne presude protiv policije. Obitelj O'Donnell nastavila je uspješnu obiteljsku odvjetničku praksu, jedini tko nije postao odvjetnik bio je Lawrence O'Donnell mlađi, koji je napisao knjigu o ovom događaju, prema kojoj je snimljen ovaj film.

Fényképek

Policijska urota

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.