poster

Holivudski safari

HOLLYWOOD SAFARI (1997)

Egyesült Államok
Rendező: Henri Charr

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Értékelés: 4.2/10
Felhasználói értékelés: 10/10
(2 szavazatokat)

TARTALOM ISMERTETő

U Kaliforniji živi obitelj Johnson, otac Troy (D. Leisure) ranger, majka Jane (D. Boone) veterinarka i njihva dvojica sinova, stariji Josh (T. J. Roberts) i mlađi Peter. Obitelj ima svoj vlastiti zoološki vrt, a pripitomljene životinje često dobivaju uloge u filmovima. Jedna od životinja, planinska lavica Kensho, njihov je kućni je mezimac. I baš na svoj rođendan Kensho se mora pridružiti filmskoj ekipi koja putuje na snimanje u Santa Monicu. No, spremište na kamionu kojim prevoze Kensho slučajno se otvori i ona iskoči. U isto vrijeme u blizini omladinskog kampa jedna odbjegla lavica teško ozlijedi dječaka. Šerif (J. Savage) koji predvodi potjeru vrlo brzo ponosno izvještava sve ekipe na terenu, ali i medije, kako je krvožedna zvijer uhvaćena i uspavana, te kako će za nekoliko sati biti bezbolno usmrćena. Kad Jane u televizijskim vijestima prepozna Kensho, cijela obitelj pojuri u policijsku postaju...

Hollywoodski safari, bio je pilot za popularnu istoimenu seriju, koja je snimana oko četiri godine. Uspjehu filma pridonijeli su efektni prizori s odlično uvježbanim životinjama, te uzbudljiva pustlovna priča. U filmu sudjeluje sportska zvijezda Don "The Dragon" Wilson, kick.boksač, s karijerom koja je trajala četiri desetljeća i jedanaest šampionskih titula. Jednu od glavnih uloga, ulogu Josha, glumi Ted Jan Roberts, koji se proslavio ulogama Karate Kida.

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.