Mladi nindža

MAGIC KID I: NINJA DRAGONS (1993)

Rendező: Joseph Merhi

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 8/10
(2 szavazatokat)

TARTALOM ISMERTETő

Kevin Wilson (T. J. Roberts) ima jedanaest godina. Svjestan je da je to životno doba prekretnica: kraj djetinjstva i početak odrastanja. Za njega, jedini je ispravan put da bude dobar ninja i da savlada sve stupnjeve borilačkih vještina. Na putu je da ostvari svoj san kad osvoji državno prvenstvo. Nakon prvenstva, roditelji ga šalju u Los Angeles, sa starijom sestrom Megan (S. Whipple), gdje živi očev brat, stric Bob (S. Furst). Stric Bob nekada je bio uspješan agent filmskih zvijezda, na čemu se i obogatio, no poslovi su mu počeli propadati kad se propio. Sada ga Kevinovi roditelji smatraju luzerom. Ipak, stric Bob poznaje slavnog Dona Dragona Wilsona (D. Dragon Wilson), svjetskog šampiona u kickboxingu, koji je Kevinov junak i životna mu je želja da ga upozna...

Ovaj film zanimat će prije svega sve one koji se bave borilačkim vještinama, a po nizu situacija i motivu dječaka koji pobjeđuje gangstere podsjeća na film Sam u kući. Borilačke scene koreografirao je Art Camacho, koji je godine 2005. proglašen akcijskim redateljem godine. U filmu samoga sebe igra Don The Dragon Wilson, višestruki svjetski šampion u kickboxingu, koji je tu titulu osvajao deset puta u tri različite kategorije, a nastupio je u nekoliko desetaka filmova. Zbog velike popularnosti filma godinu dana poslije snimljen je i nastavak, Magic Kid II, koji je režirao Stephen Furst, a u naslovnoj je ulozi također Ted Jan Roberts, kojemu je uloga malog ninje Kevina bila prva filmska uloga.

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.