poster

Who Who

Hu Hu (2020)

animáció | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 7/10

éVAD: 1

RéSZ: 1

TARTALOM ISMERTETő

Hu Hu je animirana serija u 10 nastavaka. U seriji pratimo dogodovštine veselog društva u kojem su sovica Hu Hu, jež Bocko i zec Duško. Oni žive u selu koje ima željezničku stanicu. U njoj u svakom nastavku dočekuju putnike iz različitih zemalja: Japana, Francuske, Australije... Od svakog od njih nešto nauče o svijetu kojeg ne poznaju i zbog čega postaju pametniji i bolji.
Veselo društvo u kojem su sovica Hu Hu, jež Bocko i zec Duško živi na selu u koje stižu putnici iz različitih zemalja. U ovoj epizodi k njima stiže doktorica Zdravka. Ona upoznaje zeca Duška koji se jako boji doktora. Otkrijte kako je Duško uz pomoć Zdravke i svojih prijatelja svladao taj strah.
Glavni animator: Vjekoslav Živković

Fényképek

Who WhoWho WhoWho WhoWho WhoWho WhoWho WhoWho WhoWho WhoWho WhoWho WhoWho Who

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Partners in Fun

    image
    A baby-monkey and a bear-cub playing around.
  • Meteojunaci (2020)

    image
    Šestero djece jednog dana otkriva da svojom supermoći može prizvati atmosferske pojave koje mogu zadirati u prirodu. Sada moraju naučiti upravljati svojim...
  • Menő Mike (2019)

    image
    Mike kifinomult ízlésű, jó modorú mopsz, aki fülig szerelmes Íriszbe, a szomszéd elegáns kutyájába. Ám hiába akarja meghódítani a szívét, mindig akad néhány...
  • Panni and Fanni

    image
    The two fairies draw their own versions of a sample picture.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.