poster

Klub 7

Klub 7 (2018)

beszélgetős műsor | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 7/10

TARTALOM ISMERTETő

Klub 7 ponovno dinamičan s gostima koji pričaju neotkrivene životne priče. Luka Vukšić govori o dirigentskom pozivu i njegovim čarima. Kipar Hrvoje Dumančić ima dvije neodoljive strasti, prema konjima i umjetnosti. Chris Marcich, ravnatelj HAVC-a, veliki je stručnjak i lobist u svjetskoj filmskoj industriji. Dizajnerica Martina Bajs sve što zamisli u interijeru može proizvesti u Hrvatskoj. Kako žive nogometni suci, ali i sutkinje, odgovor je u priči Marije Grigoryan. Turska baklava je poslastica koja se može napraviti na trideset načina. Suvremena vinska filozofija je oblik i stil života Istranina Morena Coronice. Arhitektica Jelena Radalj zna osmisliti radni prostor od kojeg zastaje dah. Tjedne zanimljivosti imaju naglasak na promocije događaja iz svijeta optike i dizajna.
Scenaristica. Lana Pavić

Termelő: Dean Radinović
Műsorvezetője: Jelena Lešić
Szerkesztő: Ivanka Vilović

Fényképek

Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Rebus

    image
  • Fresh Out Live (2020)

    image
    The most important music and pop culture news of the week, artist interviews, in-studio performances, album drops and tour announcements.
  • Balázs - A szembesítőshow (2003)

    image
    Kit ne érdekelne egy szerelmespár kibékülése, akik már hetek óta nem beszélnek egymással; egy édesanya, aki már évek óta nem látta a gyermekét; a bűnöző, aki...
  • Saber vivir (1997)

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.