poster

IN magazin

IN magazin (2009)

beszélgetős műsor | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

TARTALOM ISMERTETő

Eterična ljepota Islanda učinila ga je jednom od najpoželjnijih turističkih destinacija, a putopisac Goran Jović vodi vas na ovo magično mjesto vulkana, glečera i gejzira, na kojem u zalasku sunca možete uživati satima. U ovoj putopisnoj avanturi saznat ćete i kako je Justin Bieber umalo doveo do uništenja jednog od islandskih kanjona.
Mnogi mladi Hrvati trbuhom za kruhom pakiraju kovčege i odlaze živjeti u Njemačku. Iako veće plaće i bolji uvjeti rada zvuče primamljivo, nije sve tako bajno kako se čini. To su dokazali Hrvati koji desetljećima žive u Njemačkoj, a otkrili su kakav je život u iseljeništvu i što im najviše nedostaje iz domovine.
IN magazin vodi vas na zagrebačku premijeru filma 'Više ne znam ko smo mi' scenarista i redatelja Borisa Homoveca. U filmu glume Luka Dragić, Mislav Čavajda, Bojana Gregorić Vejzović i Robert Budak koji nas je nažalost prerano napustio u 27. godini života.

Fényképek

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.