poster

Garaža: 058

Garaža (2008)

zene | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 58

TARTALOM ISMERTETő

058 je projekt na kojem je gitarist i skladatelj Branko Mamut 2012. okupio sjajan tim glazbenika kako bi ispričao svoju glazbenu priču. Iz njihove suradnje stvorila se pozitivna i kreativna energija te je projekt proširen na snimanje autorskog albuma na engleskom, a poslije i na hrvatskom jeziku. Raznolikost osobnosti i glazbenih stilova koji su našli zajednički jezik u ovoj priči stvorila je neobičan, jedinstven i eklektičan glazbeni kolaž koji se osjeti u njihovim pjesmama.
Tijekom samo dvije godine bendu 058 iz Splita ostvarilo se mnogo toga: devet objavljenih singlova, objava albuma "Žice od sna", sudjelovanje na 57. Splitskom festivalu te brojni nastupi. S ponosom ističu kako su nositelji Producer's Choice Awarda s nastupa na Texas Country Music Awards. Tu je i live-album snimljen u glasovitom studiju Sun u Memphisu te svirka u Big Shotz Clubu u Nashvilleu. Članovi splitske grupe 058 su: Jelena Rade - vokal, Predrag Lovrinčević - vokal, usna harmonika, Goran Grgurev - bubanj, Branko Mamut - gitara, Nenad Zaninović - bas i Vice Ercegović - električna gitara. U Garaži izvode: Ljeto, Žice od sna, Rulet, Vrijeme, Mala zvijer, Role i Turning the Tide.

Műsorvezetője: Iva Šulentić
Szerkesztő: Snježana Nožinić

Fényképek

Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058Garaža: 058

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Lokoléo Party - Jollyval

    image
    A Lokoléo Party - Jollyval az ismert énekes első, önálló műsora, melyben mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatóak.
  • Sing meinen Song - Das Tauschkonzert (2014)

    image
  • Ultimate Rap & RnB

    image
    We're gonna party like it's your birthday with the ultimate Rap & RnB bangers!
  • Big Tunes!

    image
    Classic anthems or new dancefloor smashes. As long as they're big tunes, we're playing them all right now!
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.