Fittest Family

Fittest Family (2019)

reality | Írország, Horvátország, Szlovénia

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 20

TARTALOM ISMERTETő

Nakon prva dva izazova, stanje na bodovnoj ljestvici je sljedeće: obitelj Jarc u igru dalje ide s 9 bodova, Švec sa 7, Hukman sa 6, Podobnik s 5 i Buza s 3 boda. Trenutno stanje može se u potpunosti promijeniti u trećem izazovu u kojem obitelji očekuje vuča automobila od 2200 kg, što je do sada najteži predmet koji mora povući samo jedna nominirana osoba! Nakon toga čeka ih izazov strašnog imena „Mreža poraza“, u kojem se penju na kontejnere visoke gotovo 3 metra i provlače kroz više različitih mreža. Izazov će biti pretežak za pojedine kandidate, koji će zbog nemogućnosti izvršavanja zadatka briznuti u plač, neki će se posvađati, a neki čak i odustati od izazova. Dvije obitelji s najslabijim ukupnim rezultatom iz sva tri izazova otići će u eliminator, a u napetoj borbi jedna će ekipa napustiti show dok druga, zajedno s preostalima, odlazi u polufinale!

Fényképek

Fittest FamilyFittest Family

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • The Boys Flat Share (2009)

    image
  • A Kardashian-sztori (2007)

    image
    A peek inside the exploits and privileged private lives of the blended Kardashian-Jenner family, including sisters Kim, Kourtney and Khloé.
  • Giuliana & Bill (2009)

    image
    E! New reporter Giuliana Rancic and her husband, "Apprentice" winner Bill Rancic, lead a whirlwind life. She's a TV personality in LA, while Bill is a real estate...
  • Paranormal Lockdown (2016)

    image
    Renowned Paranormal Investigators spend 72 hours locked down in haunted locations to try to capture groundbreaking evidence.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.