poster

Otkrivamo Hrvatsku: Babino Polje

Otkrivamo Hrvatsku (2017)

dokumentum | Horvátország
Rendező: Tihomir Žarn

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

TARTALOM ISMERTETő

Dubrovački pjesnik i mljetski opat Mavro Vetranović otok Mljet opisuje kao mjesto gdje je ...ljepos' prirode stvorila sve savršenije od ljudskog umijeća... . Tu ljepos' prirode dočarava i ova priča o Babinom Polju kao središnjem naselju otoka, u kojoj zavirujemo u tipične mljetske kutke, šume, polja, blatine, ostatke drevnih naselja u kamenu i upoznajemo mještane koji na svom raseljenom otoku još pronalaze smisao u radu, snalaženju, solidarnosti i skromnosti ne odustajući od prepoznatljivog stila života i svoga - komina. Mali je broj onih koji su se uspjeli vratiti doma, stoga starosjedioci zdušno pozdravljaju one koji su ostavili za sobom daleki svijet i vratili se svojim korijenima. Da se loza opet primi i da se trend odlaska zaustavi.
Rasvjetljivač: Domagoj Vranar
Tonski snimatelj: Srećko Čabraja

Forgatókönyvíró:
Szerkesztő: Željkica Lozo

Fényképek

Otkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino PoljeOtkrivamo Hrvatsku: Babino Polje

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.