poster

Monkart

Monkart (2017)

animáció | Dél-Korea

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 30

TARTALOM ISMERTETő

Dobro došli u svijet fantazije gdje ljudi i čudovišta žive zajedno i sudjeluju u Monkart „Racing” ligi. Životni cilj svakog stanovnika je pobijediti u prestižnoj ligi jer oni najbolji primit će čast Monkart viteštva, a o tome svakoga dana sanja i 12-godišnji Jin. Jednoga dana Destro, zapovjednik vitezova, napada kraljevstvo i pokušava oženiti princezu Senu, koja bježi i nailazi na Jina koji joj spašava život. No njihov susret iz sna budi i čudovišnog zmaja Draka koji je bio skriven u Jinovu čarobnu maču. Sada Jin, Sena i njihova čudovišta počinju najuzbudljiviju avanturu kako bi spasili kraljevstvo.
'Monkart' je uzbudljiva južnokorejska animirana serija nastala 2017. godine u suradnji SAMG Animationa i Young Toysa, koja nas vodi u srednji vijek i fantastičan svijet kraljevstva Carmon, u kojem su viteštvo, hrabra borba i pobjeda glavni pokretači.

Fényképek

MonkartMonkart

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Menő Mike (2019)

    image
    Mike kifinomult ízlésű, jó modorú mopsz, aki fülig szerelmes Íriszbe, a szomszéd elegáns kutyájába. Ám hiába akarja meghódítani a szívét, mindig akad néhány...
  • Utazunk!

    image
    Közlekedési eszközöket láthatnak a gyerekek működés közben, megfigyelhetik hogyan mozognak, milyen a hangjuk és milyen részekből állnak.
  • Toobys

    image
    A Toobys egy szórakoztató tanulási forma 5 éves kor alatti gyerekeknek. Kiváló minőségű filmek eredeti angol nyelvű klasszikus gyerekdalokkal.
  • Dance

    image
    Three lovable characters dance to various tunes and styles.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.