poster

Cronovatori: Vozila i promet

Cronovatori (2019)

dokumentum | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

éVAD: 1

RéSZ: 6

TARTALOM ISMERTETő

Ceste i prometnice u Hrvatskoj i inozemstvu zakrčene su, stvaraju ekološke probleme i promet na njima nerijetko izravno šteti zdravlju. Mladi inovatori u ovoj epizodi pokazuju kakvim, ponekad malim, pomacima mogu pridonijeti većoj sigurnosti i manjoj potrošnji, čistijem zraku i općenito boljem ugledu zasad još male domaće automoto industrije.
Postprodukcija slike i zvuka: Damir Cimperšak Cimpy

Szerkesztő: Andrea Ćakić
Operatőr: Senad Zemunović

Fényképek

Cronovatori: Vozila i prometCronovatori: Vozila i prometCronovatori: Vozila i prometCronovatori: Vozila i prometCronovatori: Vozila i prometCronovatori: Vozila i prometCronovatori: Vozila i prometCronovatori: Vozila i prometCronovatori: Vozila i promet

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Autókereskedők (2003)

    image
    The hosts team up to find and flip serviceable used classic cars. Mike scours the Internet and local trade rags for bargain-priced modern classics needing...
  • Geo 360 (1999)

    image
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Elképesztő rejtélyek (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.