poster

Što je klasik? Ženski dnevnici

Što je klasik? (2016)

kultúra | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

TARTALOM ISMERTETő

Pisati se mora da bi se moglo smisleno živjeti, osmisliti vlastito ja u svijetu. Posebice je to vidljivo u žanru dnevnika, od kojih su mnogi s vremenom postali kultnima. U tome žanru osobito su žene ispisivale svoje najdublje osjećaje, misli i žudnje, kao i dojmove o društvu i vremenu. Smatra li se doista dnevnik "ženskom formom"? O čemu zapravo govore ženski dnevnici, koliko su oni ustvari nevidljivi, a istodobno iznimno relevantni? I što zapravo skriva, a što otkriva to knjigovodstvo ženskih života, razgovaramo s komparatisticom književnosti Marijom Ott Franolić, koja je i doktorirala na toj intrigantnoj tematici.

Fényképek

Što je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevniciŠto je klasik? Ženski dnevnici

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.