poster

Globalna Hrvatska HTV

Globalna Hrvatska HTV (2018)

dokumentum | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

TARTALOM ISMERTETő

Australija, zemlja - kontinent koji već više od četvrt stoljeća recesija nije ni dotaknula. Gospodarskom usponu te tradicionalno useljeničke zemlje pridonose imigranti iz cijeloga svijeta, među njima i nešto više od sto tisuća Hrvata i njihovih potomaka. Od ribara, vinogradara i rudara do znanstvenika, umjetnika, sportaša i političara, to je put koji stvaraju Hrvati u tome multietničkom društvu od druge polovice 19. stoljeća. Hrvati u Australiji među deset su najimućnijih etničkih zajednica! Mnogobrojni znanstvenici hrvatskog podrijetla u australskoj visokoj znanosti pravi su hrvatski brend. Zapadna Australija gospodarski je najdinamičnija savezna država. Tko su Hrvati, aktivni članovi tamošnjega političkog i gospodarskog života?
Predstavljamo investicijske projekte australskih Hrvata koji su, unatoč sudaru poslovnih mentaliteta, pronašli razloge za ostanak u Hrvatskoj. Australsko-hrvatska gospodarska komora i Vijeće za gospodarsku suradnju s Australijom zajednički nastoje ponovno srušiti izvozne rekorde na to tržište.

Fényképek

Globalna Hrvatska HTVGlobalna Hrvatska HTV

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Izum

    image
    Otkrijte neke od najuzbudljivijih proizvoda koje su stvorili europski znanstvenici i poduzetnici. Ova serija pokriva sve, od novog načina uštede energije do...
  • Une brique dans le ventre

    image
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.