poster

Puls

Puls (2018)

híradó | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

TARTALOM ISMERTETő

U Pulsu ovoga četvrtka:
Tina Šimurina provela je radni dan s tri medicinske sestre u njihovim smjenama, noćnim ili dnevnim, i iz prve ruke vidjela sve lijepo, ali i teško u njihovoj svakodnevici. Otkrile su joj zašto vole svoj posao, kako se nose s potplaćenošću i podcjenjivanjem profesije, zašto neke njihove kolegice i kolege odlaze u inozemstvo, a zašto su one ipak odlučile ostati.
Buta, čapa, drica, leva... riječi koje čuvaju otočku tradiciju. Otkrivamo koju. Karmen Šore donosi reportažu iz Komiže gdje se za Svetog Nikolu tradicionalno spaljuje brod, čut ćemo priču o čovjeku koji je sačuvao tradiciju.
Jedan je na pragu rukometne mirovine, drugi u naponu snage, a obojica su na sjeveru Njemačke. I posvećena istom sportu. Posjetio ih je Viki Ivanović. Blaženko Lacković i Domagoj Duvnjak samo za Puls otkrivaju kakav im je život na sjeveru.
Njegov stvaralački moto jednostavno zvuči. I o najozbiljnijim se temama može govoriti na humorističan način. Miro Gavran naš je najprevođeniji i najizvođeniji književnik. Zdravko Fuček izdvojio je nekoliko jednostavnih sličica iz Gavranova života.
Urednica projekta: Maja Tokić

Műsorvezetője: Morana Kasapović
Szerkesztő: Morana Kasapović

Fényképek

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Conflict Zone - Guest: Urmas Paet

    image
    Conflict Zone puts a spotlight on controversial issues, calling the powerful to account and going beyond the normal soundbite culture.
  • Heute journal

    image
    A German news show on the public television broadcaster ZDF with the latest reports of the day. In contrast to the heute news at 7 p.m., the heute-journal deals...
  • Tények (1997)

    image
    A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb...
  • Isa Soares Tonight

    image
    Isa Soares breaks down the day's news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.