poster

Znanstveni krugovi

Znanstveni krugovi (2013)

dokumentum | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

TARTALOM ISMERTETő

Borov prelac štetnik je borovih šuma. U ljudi i životinja izaziva alergije i urtikarije. Ali ima on i dobrih strana. Mogao bi se koristiti za proizvodnju mediteranske divlje svile.
Je li pitomi kesten došao u Europu i kada se to dogodilo? Kakvo je to stablo? Tko mu radi najveću štetu?
Tradicionalne šumarstvo je znanost, ali i gospodarska grana. Srodno mu je urbano šumarstvo čija je zadaća brinuti se o šumama u gradovima, izučavati ih, obnavljati.
Ako ste zaboravni, možda je uzrok vašem problemu preveliko korištenje digitalnih tehnologija i oslanjanje na njihove usluge.
Postojao je u 20. stoljeću trend skupljanja znački. Sada je to nekako zamrlo, ali pojavila se nova vrsta - digitalne značke.
Novinarke: Mirjana Srhoj, Denisa Šuman Ščurić, Sandra Pavković
Realizatorica: Petra Marotti

Fényképek

Znanstveni krugoviZnanstveni krugovi

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Vad Kanada (2017)

    image
    We see how the seasons affect animals in their habitat, and how each species cope at that season of the year. Beautiful photography and narrated by Dr. David Suzuki.
  • Izum

    image
    Otkrijte neke od najuzbudljivijih proizvoda koje su stvorili europski znanstvenici i poduzetnici. Ova serija pokriva sve, od novog načina uštede energije do...
  • A II. világháború eltemetett titkai (2019)

    image
    A 2. világháború a legpusztítóbb és legjobban dokumentált konfliktus volt az emberi történelem során. Egyes ütközetek és hadműveletek részleteivel kapcsolatban...
  • Wissen vor acht - Zukunft (2011)

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.