poster

Farhat: The Prince of the Desert

Farhat - Il principe del deserto (2004)

animáció, kaland | Olaszország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 23

TARTALOM ISMERTETő

Shariman je magični kristal koji je tisućama godina blagoslivljao zemlju mirom i blagostanjem, sve dok ga nije oskvrnuo Egokhan, drevni demon, i na taj način ga razbio u sedam dijelova. Nakon mnogo vremena, sudbina je odredila da će jedan mladi princ naći sve dijelove kristala, i ponovo ih spojiti zajedno. Bio je to Farhat! On shvati da je kristal zapravo jezgra drevnog mehanizma, koji proizvodi čistu i beskonačnu energiju. Hoće li se u pustinju tako konačno ponovno vratiti nada i prosperitet?

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Zorro (2015)

    image
    The masked fox returns to fight against injustice and evil, with his witty banter and his trademark swordsmanship. The Chronicles go back to basics as they focus...
  • Állati küldetés (2010)

    image
    Csatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás! Ismerd...
  • Doll Team

    image
    Bell, the flower-doll teams up with Lilo, the teddy bear and Fido, the kangaroo to help the inhabitants of the undergrowth.
  • Dance

    image
    Three lovable characters dance to various tunes and styles.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.