poster

New Neighbours

New Neighbours (2017)

dokumentum | Hollandia, Horvátország, Szlovénia, Belgium, Norvégia

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 3/10

éVAD: 1

RéSZ: 3

TARTALOM ISMERTETő

Sultan Kochai je Afganistanac iz Ljubljane. Volonter koji pomaže izbjeglicama, prevoditelj koji preživljava kao dostavljač. Život je jednostavniji otkako ga je pod svoj krov primila prijateljica Mojca, humanitarka velikoga srca. No, baš kao što u njezinu domu ima mjesta za ljude u nevolji, utočište će pronaći i psi. A Sultan i psi? E, to je priča radi koje morate pogledati film!

Fényképek

New NeighboursNew NeighboursNew NeighboursNew NeighboursNew Neighbours

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Fashion Destination

    image
    A glamorous & entertaining journey into some of the world's exotic and fashionable destinations, with access to some of the best and hottest events, beautiful...
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Show Me Where You Live (2017)

    image
    'Show Me Where You Live (Habiter Le Monde)' is a documentary series that aims to answer the following question: How can human beings claim ownership to a space so...
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.