poster

Sve će biti dobro

SVE ĆE BITI DOBRO (2008)

dráma | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

éVAD: 1

RéSZ: 54

TARTALOM ISMERTETő

Kristina je u nevolji, jer je Mila otkrila da istodobno radi i za "Kroniku" i za "Skandale". Jurica pristane na Andrijaninu ucjenu. Krešo prepričava Mili najnovije otkriće u Zoranovom životu. Mila ga poziva na večeru, sa Šestanom i Kristinom. Nevenka prizna Katarini da joj je Matko uručio zahtjev za razvod braka. Matko predlaže Macanoviću da se stanarima Brezova ponude stanovi iznad šoping centra. Macanović poludi i odbije njegov prijedlog. Šmit sumnja da Nevenka i dalje voli Matka. Nevenka odlazi Matku u ured i govori mu da je Edita Fabris ipak žva. Katarina i Joža šetaju parkom kad im priđe muškarac i prepozna Jožu kao osobu koja ga je nedužnog strpala u zatvor prije trideset godina.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fényképek

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.