poster

Mistika uspjeha: NIKOLA BAŠIĆ

Mistika uspjeha (2018)

dokumentum | Horvátország
Rendező: Ivona Juka

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10
(2 szavazatokat)

éVAD: 1

RéSZ: 1 - NIKOLA BAŠIĆ

TARTALOM ISMERTETő

Za uspjeh treba neki poseban sastojak. On nije uvijek vidljiv, nije uvijek mjerljiv, nije uvijek ni materijalan, ali donosi rezultat. Uspjeh nije obavezno vezan uz neki prostor, a zna biti vezan uz Hrvatsku ili naš kontekst. Sve je moguće kada je na djelu "mistika uspjeha".
U ovoj dokumentarnoj seriji pratit ćemo deset priča o uspjehu. Riječ je o deset osoba s raznih područja djelovanja, s vlastitim pričama o uspjehu. To su: NIKOLA BAŠIĆ, NENAD BAKIĆ, IVO BOSCAROL, JUROSLAV BULJUBAŠIĆ, ZRINKA CVITEŠIĆ, PETER W. GALBRAITH, ASIM KURJAK, BORIS PODRECCA, ANTUN TUS i DRAGAN ŽIVADINOV.
Arhitekta i akademika Nikolu Bašića, kojega javnost prepoznaje prvenstveno kao tvorca Morskih orgulja u Zadru, upoznajemo kao osobu duboko ukorijenjenu u svoj mediteranski zavičaj. Njegova veza s Murterom i Kornatima obilježava osobni pristup arhitekturi vidljiv na njegovim djelima u Zadru i Šibeniku.
Koncept serije: Denis Kuljiš

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Paul Hollywood és a város ízei (2016)

    image
    Renowned baker and star of the Great British Bake-Off travels to cities around the globe in search of amazing bakes.
  • Dinasztiák (2018)

    image
    Lépjen be a legdrámaibb, dinasztiákon átívelő hatalmi harcok és családi árulások világába. A négy éven át a Föld különböző, fantasztikus helyszínein forgatott,...
  • African Voices Changemakers

    image
    African Voices Changemakers highlights the continent's most dazzling trendsetters who impact the lives of others while influencing areas such as music, film,...
  • Planet Wissen (2002)

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.