poster

Financijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupa

Financijalac (2016)

híradó | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 17

TARTALOM ISMERTETő

Matematičar Toni Milun pojašnjava kolike će mirovine imati budući umirovljenici koji sada štede u drugom mirovinskom stupu. Doznajemo gdje i kako mi sami možemo putem online kalkulatora saznati iznose buduće mirovine. Ona će se, baš kao i mirovina iz prvog stupa, isplaćivati u jednakim mjesečnim obrocima. Koliko će iznositi - ovisi o vrsti mirovine koju možemo sami odabrati. Poznati matematičar pojašnjava što znači pojedinačna, a što zajednička mirovina.

Műsorvezetője: Toni Milun
Szerkesztő: Snježana Samac

Fényképek

Financijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupaFinancijalac: Isplata mirovine iz II.mirovinskog stupa

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • BBC News at One (1986)

    image
    The BBC's lunchtime news bulletin.
  • Híradó

    image
  • Isa Soares Tonight

    image
    Isa Soares breaks down the day's news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important.
  • RTL Híradó

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.