poster

Financijalac: Brojanje dana za obračun kamata

Financijalac (2016)

híradó | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 20

TARTALOM ISMERTETő

Matematičar Toni Milun u ovotjednoj se emisiji bavi različitim načinima brojanja dana za obračun kamata za štednju ili kredite. Na primjeru kredita od 80.000 eura Milun je izračunao koliko bismo banci vratili kamata ako ona, primjerice, dane broji prema francuskoj metodi, a koliko ako ih broji prema engleskoj ili njemačkoj metodi. Poznatog matematičara njegov je student Marino pak upozorio na još neke nelogičnosti u ugovoru koji je potpisao s bankom, a vezano uz brojanje dana i pribrajanje kamata.

Műsorvezetője: Toni Milun
Szerkesztő: Snježana Samac

Fényképek

Financijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamataFinancijalac: Brojanje dana za obračun kamata

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.