poster

Financijalac: Isplata mirovina iz 1. stupa

Financijalac (2016)

híradó | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 15

TARTALOM ISMERTETő

Matematičar Toni Milun u današnjoj emisiji objašnjava kako se računaju mirovine iz prvog stupa i tko ima pravo na uvećanu mirovinu za 27%. Toni je uz pomoć kolegice Zrinke Udiljak Bugarinovski isprobao aplikaciju na internetu na kojoj možete dobiti procjenu svoje buduće mirovine iz prvog stupa. Poznati je matematičar pojasnio i pojmove koji su povezani s izračunom mirovine kao što su vrijednosni bodovi ili mirovinski faktor.

Műsorvezetője: Toni Milun
Szerkesztő: Snježana Samac

Fényképek

Financijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupaFinancijalac: Isplata mirovina iz 1. stupa

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Isa Soares Tonight

    image
    Isa Soares breaks down the day's news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important.
  • DW News

    image
    'Njemački val'' koji dopire u svaki kutak kugle zemaljske. ''Deutche Welle'' njemački je program koji emitira televizijske programe na njemačkom, engleskom,...
  • French Connections

    image
    A quirky, insider's guide to understanding France and the French, from the sublime to the ridiculous.
  • Conflict Zone - Guest: Urmas Paet

    image
    Conflict Zone puts a spotlight on controversial issues, calling the powerful to account and going beyond the normal soundbite culture.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.