poster

Japan - svjetska kulturna baština: Dvorac Himeji i svetište Itsukushima

World Cultural Heritage Sites in Japan (2004)

dokumentum | Japán

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 8.5/10
(2 szavazatokat)

éVAD: 1

RéSZ: 1

TARTALOM ISMERTETő

Dvorac Himeji u istoimenom gradu u zapadnom dijelu Japana sagrađen je prije otprilike 400 godina. U njemu je sačuvan srednjovjekovni stil gradnje dvoraca. To je jedan od najljepših dvoraca tvrđava, a do danas je izdržao bez ikakvih promjena i preinaka.
Svetište Itsukushima smješteno je na otoku Miyajimi u unutrašnjem japanskom moru Seto, u zapadnom dijelu Japana. Sastoji se od 17 građevina, uključujući velika, blistavocrvena vrata ō-torii, unutrašnje svetište i dvoranu za molitvu.
Produkcija: NHK International

Fényképek

Japan - svjetska kulturna baština: Dvorac Himeji i svetište ItsukushimaJapan - svjetska kulturna baština: Dvorac Himeji i svetište ItsukushimaJapan - svjetska kulturna baština: Dvorac Himeji i svetište ItsukushimaJapan - svjetska kulturna baština: Dvorac Himeji i svetište ItsukushimaJapan - svjetska kulturna baština: Dvorac Himeji i svetište ItsukushimaJapan - svjetska kulturna baština: Dvorac Himeji i svetište Itsukushima

Kritikak


Nincs vélemény

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.