poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

életmód, magazin | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

éVAD: 1

RéSZ: 3

TARTALOM ISMERTETő

Europski prvak u gimnastici Marijo Možnik gost je treće emisije 'Zdravlje na kvadrat'. Ekipa emisije s njim je provela dan na treningu, a posjetila je i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem Marijo radi kao profesor. On je za gledatelje emisije napravio gimnastičarski element koji spada u najatraktivniju skupinu na preči, a taj element u svijetu gimnastike nosi ime baš po njemu. Njegov sportski uspjeh, način treniranja i prehranu komentirala je liječnica.
Spasonosno rješenje za svaku tegobu trebalo bi se nalaziti u kućnoj ljekarnici koja mora biti pregledna kako bismo se u njoj snašli i kada je panika. Ekipa emisije istražila je kojih pet lijekova trebamo imati uz sebe u slučaju potresa ili neke druge nezgode.
Ekipe emisije 'Zdravlje na kvadrat' pokazat će gledateljima i kako spriječiti neugodne simptome hemoroida te pokazati kako se laserski korigira dioptrija.
'Zdravlje na kvadrat' upoznat će javnost o postojećim pravima pacijenata te načinu korištenja istih! Gledatelji će čuti i što to muči pacijente te što traže od novog ministra zdravstva Milana Kujundžića.
Nutricionistkinja Sanja Jelušić s urednikom emisije 'Zdravlje na kvadrat' Daliborom Bosančićem bila je na ručku u ćevabdžinici. Ćevapi od svinjskog, ili telećeg mesa, luk i ajvar – koliko je ta hrana nutritivno vrijedna, odnosno zdrava?
U rubrici 'Vježbanjem do savršenstva' trener će pokazati koje vježbe se mogu raditi u paru.

Fényképek

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Szabadidő

    image
  • puzzle (2008)

    image
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.