poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2016)

beszélgetős műsor | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 1/10

éVAD: 9

RéSZ: 3 - lifestyle emisija

TARTALOM ISMERTETő

Posjećujemo glavni grad Nizozemske i otvaramo vrata jednog od najljepših interijera u Amsterdamu. U rubrici Stvaramo dom pokazat ćemo vam kako je namještaj po mjeri idealno rješenje za kreativne ideje - opremamo dječju sobu za brata i sestru. Naučit ćete izraditi samostojeću vješalicu jer, napokon, prostora za odlaganje stvari nikad dovoljno.Uz puno prekrasnih kadrova jednog od najšarenijih gradova u Europi, i njegovih prekrasnih stanova i kuća, možda i sami dobijete inspiraciju za mala i velika proljetna uređenja.

JáTéKIDő: 30 perc

Fényképek

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.